Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

EL BISBE HA CONFIRMAT JOVES DEL COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA I LA PARRÒQUIA DEL CARME

Prèviament, dos dels joves han rebut la Primera Comunió

El Bisbe Salvador Giménez Valls ha confirmat en la fe setze joves en una eucaristia concelebrada pel rector Mn. Xavier Navarro a la parròquia Mare de Déu del Carme. Dotze joves s’han preparat a la parròquia del Carme i quatre més al Col·legi de la Sagrada Família, dos anys en cada cas. Després d’un procés de formació i reflexió, i de viure amb més consciència la fe, han decidit refermar i dur a la plenitud el camí que van iniciar amb el Baptisme rebent el sagrament de la Confirmació..

La cerimònia coincidia amb la solemnitat del Corpus Christi, “que significa la presència de Crist, que es mostra en la Custòdia i es porta pel carrer, i expressa el nucli fonamental del seu missatge: l’amor”. El nostre prelat ha ressaltat el valor de la festa de l’eucaristia “que se celebra fa més de set-cents anys i que un Papa va estendre a tota l’Església”.

Els joves han estat presentats pels seus catequistes. El Bisbe ja els havia conegut personalment uns dies abans al Carme, on van seguir una catequesi sobre el sagrament i una estona de diàleg. Després de renovar les promeses baptismals,  ha arribat el gran moment de la Confirmació, amb els dos signes que la fan present: la imposició de mans del Bisbe demanant que l’Esperit Sant davalli els seus dons sobre els confirmands, i la crismació amb l’oli perquè s’assemblin més a Crist.

Tota la celebració ha estat viscuda intensament pels joves confirmands i els seus padrins, familiars i amics. El Bisbe ha agraït als joves haver acceptat rebre la Confirmació i els ha animat a estar contents de ser seguidors de Jesucrist: “no tingueu vergonya de dir-vos cristians; el sagrament de la Confirmació us donarà força per a fer-ho”. Tots han rebut una creu d’aquest dia que marcarà per sempre més les seves vides. Moltes Felicitats!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn