Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

17 maig 2024
Etiqueta/es: Concert, Mans Unides

SANT JOAN ACULL UN CONCERT SOLIDARI EN BENEFICI DE MANS UNIDES

La delegació de Lleida de Mans Unides ha organitzat un concert en benefici dels projectes que l’ONG catòlica de cooperació per al desenvolupament implementa al Camerun i Beirut. La seva presidenta Irene Santolaya ha presentat l’acte agraint la col·laboració de la Unitat Pastoral El Carme-Sant Joan cedint el magnífic espai de l’església parroquial de Sant Joan on s’ha celebrat el concert.

Les corals participants, coordinades per Gemma M. Naranjo, han estat: la Coral Estel i la Coral Cants i Rialles, dirigides per Gemma M. Naranjo; la Schola Cantorum i els Cantaires de l’Aula d’Extensió Universitària de Lleida i de l’aula Cor, dirigits per Enric Navàs; la Coral Conjunt de veus amunt i avall Dalcroze, dirigida per Maria del Mar Jové; la Coral Units pels Cant, dirigida per Antonieta Melé, i la Coral romanesa catòlica Miorita de Lleida, dirigida per Florentina Budau.

El repertori de temes, molt ben escollits i interpretats, han fet bategar el cor del nombrós públic que s’ha lliurat a la causa solidària a través de la música, unint les seves veus a les dels cantaires amb el “Visca la música” de Gemma M. Naranjo, i el canon de la pau, dirigit per Enric Navás: “Escolteu!, s’acosta ja / el temps de saber tots la veritat! / Temps de que el lleó no ataqui l’anyell! / De fer rendir les armes amb l’amor / i collir-ne tots les roses. / La pau serà el nostre estandart! /No en dubteu pas, ja arriba!”

Amb aquest esperit ha posat punt i final el concert benèfic i solidari que ha estat una ocasió de trobada, tal com Mossèn Xavier havia expressat a l’inici amb les seves paraules de benvinguda.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn