Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

16 desembre 2022
Categoria/es: General

CADENA SOLIDÀRIA D’ALIMENTS DE LA SAGRADA FAMÍLIA PER JERICÓ

El Col·legi de la Sagrada Família ha organitzat una cadena humana amb tots els seus alumnes per a transportar 400 quilos d’aliments i productes d’higiene personal fins a la parròquia del Carme acompanyats pels professors, religioses i molts pares i mares. Els han aportat les famílies del centre educatiu i comerços del barri destinats a la Fundació Jericó que la parròquia gestiona.

Els més de cinc cents alumnes del Col·legi des d’educació infantil fins a quart d’ESO, s’han desplegat en fila pels carrers Democràcia, Magdalena i del Carme i s’anaven passant mà a mà tots els productes recollits els dies previs a l’escola. Els més petits estaven acompanyats pels alumnes de segon i tercer d’ESO, mentre que els més grans posaven els productes en caixes dins de l’església.

A més de productes de primera necessitat  també n’hi ha de festa per celebrar el Nadal que es destinaran al Centre Jericó del carrer General Brito, on s’atenen setmanalment unes noranta famílies, i al Menjador Jericó.

Ha estat una magnífica iniciativa del Col·legi preparada des de l’assignatura de Voluntariat que resulta molt pràctica i gratificant per als alumnes. Tots els carrers eren una festa solidària on els membres de la comunitat educativa han viscut amb joia en aquest gran gest de compartir, a l’estil de la beata Anna Maria Janer, que tant ajuda a preparar i viure el Nadal. Moltes mans i un sol cor. Mil gràcies!

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn