Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

24 juny 2022
Categoria/es: General

LA PARRÒQUIA DE SANT JOAN HA CELEBRAT LA SEVA FESTA PATRONAL

La parròquia de Sant Joan ha celebrat la seva festa patronal amb una eucaristia concelebrada per Mn. Jaume Pons i Mn. Joan Ramon Ezquerra, rectors, Mn. Carles Martí i Mn. Adrià Burca. Hi han assistit nombrosos feligresos i amics de les parròquies de la Unitat Pastoral Sant Joan i Mare de Déu del Carme.

Mn. Jaume ha evocat la figura de sant Joan a partir de la lectura del text del profeta Isaïes  (Is 49,1-6) com “una fletxa aguda en mans d’un bon arquer que és Déu”. «Ets el meu servent, Israel, estic orgullós de tu». Un missatge que s’actualitza en els cristians d’avui: “Déu vol fer meravelles en cadascú de nosaltres, espera que l’escoltem, el seguim i arribem al final de la nostra missió”. Per això, el nostre rector ha desitjat que “la festa de sant Joan ens ajudi a desvetllar la nostra consciència per aconseguir-ho, tenint al Precursor com a exemple i intercessor.”

La festivitat ha coincidit, enguany, amb la solemnitat del Sagrat Cor de Jesús, ja que s’esqueia el divendres següent al dia del Corpus Christi. Al migdia s’ha sumat a l’efemèride el repic de campanes de la Seu Vella en honor a sant Joan Baptista, que és, també, el patró de la Diòcesi de Lleida. Una festa en la que hem recordat Mn. Joan Mora i hem felicitat cordialment a Mn. Joan Ramon en el dia de la seva onomàstica.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn