Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 maig 2022
Categoria/es: General

CONFIRMACIONS D’ADULTS EN LA FESTA DE SANTA RITA A SANT JOAN

El sisè diumenge de Pasqua la parròquia de Sant Joan ha viscut una triple celebració. Tretze adults han rebut el sagrament de la confirmació en una cerimònia presidida pel Bisbe Salvador i concelebrada per Mn. Jaume, rector. El Bisbe ha agraït als confirmands que volguessin rebre aquest sagrament que enforteix la fe rebuda en el baptisme: “Els sagraments ens orienten sempre a l’Eucaristia des del baptisme fins al final de la nostra vida. El Senyor envià l’Esperit Sant, el fonament de la nostra vida i de la nostra fe, perquè ens faci recordar el missatge de Jesús.”

Després de la imposició de les mans i la crismació, hem pregat perquè els confirmants siguin autèntics cristians, constants i valents testimonis de fe. El bisbe Salvador els ha obsequiat amb un exemplar de la biografia del beat Francesc Castelló Aleu “Cantando hacia la muerte”, obra de Jacinto Peraire recentment reeditada, perquè el puguin conèixer aquest un lluminós model de fe, en especial pels joves d’avui. 

La celebració ha coincidit amb el festa de Santa Rita. Per això, una vegada acabada l’eucaristia, el Bisbe ha beneit la imatge de la Santa que s’havia situat al peu del presbiteri, i les roses ofrenades i que es portarien als malalts el mateix dia que coincidia amb la Pasqua del Malalt.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn