Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

21 gener 2022
Categoria/es: General

EL BISBE PRESIDEIX LA CELEBRACIÓ EN HONOR A SANT RAIMON DE PENYAFORT

En el marc de la festa de sant Raimon de Penyafort, un bon grup d’advocats han participat en una missa a Sant Joan en honor al seu patró i en sufragi pels companys difunts. La celebració ha tingut lloc el divendres 21 de gener i, com ja és acostumat, l’ha presidit el bisbe Salvador. Lamentablement, Mn. Jaume i Mn. Joan Ramon no han pogut concelebrar per estar confinats a causa de la pandèmia.

En l’homilia el Bisbe va fer una reflexió sobre la figura de l’eminent jurista sempre en la recerca de la justícia, defensor del rei Jaume I, en la seva obra de les Decretals -codi de dret canònic- i que és tot un exemple pels advocats i un encert que sigui el seu patró. El prelat també va agrair al grup d’organitzadors que pensessin en ell per oficiar la missa de sant Raimon de Penyafort.

Acabada la celebració, l’advocat Josep Felip va llegir un colpidor escrit en nom d’aquest col·lectiu agraint la implicació del bisbe Salvador i dels mossens de la parròquia, així com l’assistència del representant de la Junta del Col·legi d’Advocats, a qui va demanar la incorporació d’aquesta celebració en el programa d’actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort. També va apel·lar a valorar l’eucaristia, la transcendència i l’exemple personal i professional del Sant patró dels advocats. Fou una intervenció molt ben acollida. A continuació es va immortalitzar l’encontre amb una foto de grup.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn