Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

5 gener 2022
Categoria/es: General

JOGUINES SOLIDÀRIES PER ALS REIS DEL CARME

L’Associació de Comerciants dels carrers Democràcia i Remolins ha lliurat a la parròquia del Carme nombroses joguines recollides als seus comerços a través de la campanya “Nadal al Carrer” desenvolupada per quart any consecutiu en aquests carrers de l’Eix. A través de la lluminosa iniciativa, al llarg de les Festes de Nadal, el Pare Noel i el Patge Reial a més de les cartes dels nens i nenes del barri ha rebut nombroses joguines que s’han anat guardant en un local comercial de la zona.

Pilar Agulló, Carol Sanz i d’altres representants de l’Associació han fet el lliurament de les joguines uns dies abans de l’arribada dels Reis Mags a la nostra ciutat. Voluntaris de Jericó les han traslladat a l’Espai Mossèn Joan de la parroquia del Carme i un grup de joves han preparat els lots de regals que distribuiran els Reis als nens i nenes de famílies necessitades de la parròquia i immigrants.

Agraïm de cor aquesta acció solidària promoguda per l’Associació de Comerciants de Democràcia i Remolis. I fem extensiu l’agraïment a totes les persones que generosament fan possible que cap nen es quedi sense joguines a la nostra parròquia la Diada de Reis. Moltes, moltes gràcies!!

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn