Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

23 desembre 2021
Categoria/es: General

LA NOVENA DE NADAL

La novena al Divino Niño, coneguda també com de Posadas o Aguinaldos, és una de les devocions més boniques arrelada als països llatinoamericans on grups de famílies es reuneixen per a preparar religiosament el naixement de Jesús. Fidels a aquesta tradició i donades les circumstàncies actuals que no conviden a reunir-se moltes persones als domicilis particulars, enguany se celebra a la parròquia del Carme.

S’ha iniciat després del tercer diumenge d’Advent i es va desenvolupant durant els nou dies previs al Nadal, una estona abans de la missa vespertina. Cada dia la comunitat d’un dels diferents països que hi participen prepara les oracions, els cants i l’escenificació del passatge evangèlic del naixement de Jesús que és objecte de consideració o reflexió amb gran protagonisme dels més petits.

Tots encomanen les seves necessitats al Diví Infant Jesús amb l’esperança que els ajudarà a viure més intensament aquesta festa És una encomiable pregària confiada que agermana les famílies amb el Diví Infant, i també entre sí, tot preparant el Nadal: “Ven, ven, ven a nuestras almas. Ven, ven, ven, no tardes más”. Una dolça espera amb la confiança posada en els mèrits de Jesús que es fonamenta en les seves pròpies paraules: “Tot allò que demaneu en el meu nom, jo ho faré; així el Pare serà glorificat en el Fill.”

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn