Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

13 desembre 2021
Categoria/es: General

FESTA DE SANTA LLÚCIA AL CARME

La ONCE ha celebrat la seva festa patronal

Santa Llúcia representa el valor de la fidelitat, de la misericòrdia, de la bondat. Però per damunt de tot santa Llúcia ens mostra el valor de la puresa de l’esguard a la llum de la fe. Unes qualitats d’aquesta Santa que va morir màrtir a Siracusa el 304 a la que des de sempre els cristians invoquem per a veure-hi clar.

La tradició mana que la parròquia del Carme celebri especialment la festivitat de Santa Llúcia. Al llarg del dia nombroses persones han anat a venerar la seva imatge a l’artística capella que hi ha al temple, fent ofrena de ciris a la patrona de la llum i resant l’oració que figura a la seva estampa: “Feu que sapiguem sempre caminar pels camins de la llum i de la fe.”

L’ONCE sempre es fa present a la parròquia del Carme per honorar la seva patrona. Enguany, en el 81è aniversari de l’entitat, s’ha anticipat la celebració al dissabte anterior a la festivitat patronal. L’Eucaristia ha estat presidida per Mossèn Joan Ramon i ha comptat amb la participació del seu predient Marcelino Cid i membres de l’Organització i familiars.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn