Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

10 octubre 2021
Categoria/es: General

REUNIÓ DEL CONSELL PASTORAL DE LA UNITAT PARROQUIAL EL CARME – SANT JOAN

Els mossens, agents de pastoral i col·laboradors de les parròquies de Sant Joan i la Mare de Déu del Carme, i representants del santuari de Sant Antoni de Pàdua i el col·legi de la Sagrada Família, han mantingut una reunió d’inici de curs a l’Espai Mossèn Joan de la parròquia del Carme. Mn. Joan Ramon ha dirigit la pregària inicial a l’Esperit Sant demanant-li llum, suport i unitat: Ensenya’ns el camí, mostra’ns com arribar a la meta… Concedeix-nos el do de discerniment… Fes que siguem u en tu…

Mn. Jaume ha exposat la missió del Consell Pastoral Parroquial a partir del Directori de la Parròquia, document elaborat pels bisbes de Catalunya l’any 2001 seguint les recomanacions del Concili Provincial Tarraconense. A continuació ha donat la paraula als membres del consell per a presentar-se i posar en comú les tasques que desenvolupen a la unitat pastoral.

La motivació especial d’aquesta sessió ha estat directament relacionada amb l’obertura del Sínode convocat pel papa Francesc (2021-2023) sobre el tema “Per una Església sinodal: comunió, participació i missió”. Un esdeveniment en el que el Papa vol implicar l’Església sencera a tots els nivells i que ens hem de sentir convidats a participar en la fase diocesana, ja des de la seva obertura en la missa que presidirà el bisbe Salvador el proper diumenge 17 d’octubre a la Catedral.

Ha estat una reunió molt profitosa que s’ha acabat amb una pregària d’intercessió a la Mare de Déu perquè ens ajudi a “il·luminar la ment, escalfar el cor i donar força a les mans” per a caminar junts com a Església per al bé de tots.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn