Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

28 abril 2021
Categoria/es: General

MARIA DOLORS RAZQUIN JA REPOSA EN DÉU

El passat 22 d’abril la Maria Dolors Razquín va lliurar la seva ànima a Déu. Vídua d’Emilio del Agua i mare de quatre fills, la seva vida ha estat molt unida a la parròquia de la Mare de Déu del Carme, on ha col·laborat generosament especialment des del Rober litúrgic.

La Dolors no era una persona massa visible a la parròquia. El confinament li va arribar fa una bona colla d’anys per un problema de mobilitat que ella portava amb dignitat i valentia. Aquesta limitació no li va impedir, però, la seva trobada setmanal al Rober litúrgic -que era possible a través d’una bona xarxa d’implicació familiar per als trasllats- i el treball a casa, sempre fidel, creatiu i generós.

La seva mort inesperada i les circumstàncies que l’han envoltat ens han deixat consternats. Les seves companyes del Rober, amb les qui va teixir una estreta amistat, encara no poden assumir la idea del seu traspàs. Però la Dolors ja reposa en braços de Déu en qui tant ha confiat i de qui ha rebut la bondat que ha deixat com a penyora de la seva vida. Sempre la recordarem amb molt d’afecte i gratitud.

La cerimònia exequial va tenir lloc aquest diumenge al matí al Cementiri de Lleida en la intimitat familiar. Quan les circumstàncies ho permetin se celebrarà un funeral a la parròquia. Ben segur que la Dolors ja reposa en pau als braços de Déu.

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn