Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

7 gener 2021
Categoria/es: General

JOGUINES SOLIDÀRIES AL CARME

L’Associació de Comerciants dels carrers Democràcia i Remolins ha lliurat a la parròquia del Carme nombroses joguines recollides als seus comerços a través de la quarta campanya “Nadal al Carrer”. A través d’aquesta lluminosa iniciativa, al llarg de les Festes de Nadal el Pare Noel i Patge Reial han rebut, juntament amb les cartes dels nens del barri i de tota la ciutat que els han visitat, nombroses joguines que s’han anat guardant en un local comercial de la zona.

Pilar Agulló, vicepresidenta de l’Associació, ha fet el lliurament de les joguines a Mossèn Joan Ramon Ezquerra i voluntaris de Jericó uns dies abans de l’arribada dels Reis Mags a la nostra ciutat. Les han traslladat a l’Espai Mossèn Joan (local parroquial del Carme) que aquests dies s’ha convertit en una veritable factoria dels Reis Mags. Allí Jordi Sala, Carmen España amb la col·laboració de Sandra i Hanna han preparat els cent cinquanta lots de regals que els Reis distribuiran als nens i nenes de famílies necessitades de la parròquia i del grup de catequesi.

La parròquia del Carme agraeix de cor aquesta acció solidària promoguda per l’Associació de Comerciants de Democràcia i Remolis. Agraïment que també fa extensiu a totes les persones que generosament han fet  possible que cap nen es quedi sense joguines la Diada de Reis. Moltes, moltes gràcies!!

 

 

 

 

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn