Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

29 novembre 2020
Categoria/es: General

MISSA D?INICI DE CURS DE LA CATEQUESI

El primer diumenge d’Advent la missa del migdia a la parròquia del Carme ha tingut un doble caire especial. D’una banda hem celebrat a Jesús que ve, i ho hem fet amb els infants de catequesi que es preparen per a rebre la primera comunió.

“Havent-se iniciat ja fa setmanes la catequesi, encara no ha estat possible compartir tots junts una celebració al voltant de Jesús en l’eucaristia. Tots amb mascareta, sabem que la pandèmia ens impedeix de fer moltes coses. Però ni la pandèmia ni res no ens podrà impedir mai de ser bons amics de Jesús i estimar-nos de veritat els uns als altres”. Amb aquestes paraules d’una catequista i l’encesa del primer ciri de la corona d’Advent s’ha iniciat l’Eucaristia, molt centrada en els nens i nenes i els pares i familiars que els havien acompanyat.

A partir d’una gerra de ceràmica, una vara de pastor i un fanalet presentats per tres nens a l’altar com a signes de l’Advent, Mossèn Jaume ha explicat el significat d’aquest temps de preparació per al Nadal. “Som fang i Jesús bon terrisser pot fer de cadascú una peça ben bonica si ens posem a les seves mans”; “seguiu Jesús bon pastor que guia i dóna la vida per les seves ovelles”; “vetlleu, estigueu desperts”.

Al final de la Missa, i tot cantant “Jesús, amic meu…”, les catequistes han lliurat a cada infant el material per fer una corona d’Advent perquè la flama de les seves veles els ajudi a despertar la consciència i preparar-se bé per al Nadal.

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn