Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

22 novembre 2020
Categoria/es: General

MISSA AMB LES CASES I CENTRES REGIONALS

La Federació de Cases i Centres Regionals de Lleida ha participat en la Missa dominical de la parròquia del Carme com a cloenda de les Jornades Culturals Inter Centres organitzades del 13 al 30 de novembre. Malgrat els temps convulsos que vivim a causa de la pandèmia, la Federació presidida per Cosme García ha mantingut el nivell dels actes d’enguany modificant -això sí- el seu format, adaptant-lo a les circumstàncies sanitàries actuals i fent realitat el lema de les Jornades: “En temps difícils siguem imaginatius i que els valors ens ajudin a mantenir-nos units”. Sempre amb la voluntat de vivificar les seves arrels i tradicions.

L’Eucaristia presidida per Mn. Jaume Pons, rector, ha comptat amb l’assistència dels regidors Paco Cerdà, Begoña Iglesias i Marisa Xandri, així com de representants de les entitats de la Federació. En la festa de Crist Rei, el darrer diumenge de l’any litúrgic, l’oficiant ha posat en relleu les qualitats del Bon Pastor que estima personalment i incondicionalment cadascú fins a donar la vida: “ La llei que ens ha donat és estimar sempre, del tot i a tothom; és una llei de màxims car Jesús ens demana fer tot el bé que estigui a les nostres mans.”

La celebració coincidia també amb la festa de santa Cecília, motiu pel qual els regidors i la Federació han efectuat una simbòlica ofrena floral conjunta a la patrona de la Paeria i la Guàrdia Urbana de Lleida, i dels músics. També s’ha pregat pels socis difunts de les entitats i de la parròquia, per Jericó i per tots els que celebraven la seva festa patronal.

La Missa s’ha pogut seguir via streaming per facebook des de les cases i centres regionals de tot el món.

 

 

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn