Unitat Pastoral El Carme - Sant Joan

3 maig 2019
Categoria/es: General

ELS CONFIRMANDS VISITEN AL BISBE

El Bisbe Salvador ha rebut el grup de confirmands de la Parròquia del Carme, acompanyats per Mn. Jaume i dues catequistes, al Palau Episcopal. El Bisbe Salvador s’ha interessat per conèixer personalment cadascun dels confirmands, els ha fet unes reflexions sobre la vida cristiana i els hi ha insistit en la necessitat de viure la fe amb valentia i coherència i llegir la Paraula de Déu al menys ‘dos minuts al dia’.

Els confirmands han seguit amb atenció i interès les explicacions del Bisbe. Alguna de les preguntes que han tingut oportunitat de fer-li al nostre prelat s’ha centrat en la seva vocació sacerdotal. El Bisbe ha ressaltat la necessitat que l’Església té avui que hi hagi sacerdots i que ell pregaria perquè algun d’ells s’animés a seguir aquest camí si Déu el crida.

L’hora llarga de la reunió ha passat ràpidament i ha acabat amb el res confiat del Parenostre, l’Avemaria i el Glòria. Diumenge vinent el Bisbe Salvador confirmarà en la fe aquests joves tan ben disposats, i l’Esperit Sant guiarà per sempre més les seves vides.

Compartir
Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn